Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster
Frisse blik - verfrissende tekst

Doorwerken in coronatijd – #5 Interview met Maurice Molenaar, Webcase BV

Hennie van de Kar interviewt Brabantse ondernemers over doorwerken in coronatijd. Maurice Molenaar van Webcase BV uit Etten-Leur kreeg er als website- en social mediaspecialist veel werkzaamheden bij. Daarnaast nam hij direct na de eerste persconferentie het initiatief voor de facebookhulpgroep ‘Coronahulp Etten-Leur’. “Binnen een etmaal waren er 2500 aanmeldingen, vooral van mensen die hulp aanboden.”

Lees meer...

Doorwerken in coronatijd – #4 Interview met Natasja Hoogenboom, SalesTAALent

Hennie van de Kar interviewt Brabantse ondernemers over doorwerken in coronatijd. Natasja Hoogenboom, eigenaar van trainingsbureau SalesTAALent, zette haar offline trainingen om naar online varianten.  “Ik ben op een natuurlijke manier meebewogen met wat zich aandiende.”

Lees meer...

Update interviews met Brabantse ondernemers: Doorwerken in coronatijd

Begin deze maand lanceerde ik het plan om Brabantse ondernemers te interviewen over doorwerken in coronatijd. De eerste drie interviews in deze serie staan inmiddels als blog online.

Lees meer...

Doorwerken in coronatijd – #3 Interview met Martin van Dijke, Van Oers Accountancy & Advies

Hennie van de Kar interviewt Brabantse ondernemers over doorwerken in coronatijd. Martin van Dijke, directeur en aandeelhouder bij Van Oers Accountancy & Advies, had de mogelijkheid om met zijn organisatie razendsnel over te schakelen op thuiswerken, toen corona in Nederland uitbrak. “Als er niet meer is wat er was, moet je bereid zijn om te omarmen wat gaat komen en wat nog wel kan.”

Lees meer...

Doorwerken in Coronatijd – #2 Interview met Reinier Schot, Dierenpension Ter Aalst

Hennie van de Kar interviewt Brabantse ondernemers over doorwerken in coronatijd. Reinier Schot, eigenaar van Dierenpension Ter Aalst in Den Hout, blikt samen met zijn vriendin Marika terug op de stilte in het honden- en kattenpension toen Nederland massaal thuis ging werken. Zo beleefden ze voor het eerst in het zeventienjarig bestaan van hun pension dat er geen enkele pensionhond of – kat bij hen verbleef. 

Lees meer...
Positive SSL