Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster
Frisse blik - verfrissende tekst

Doorwerken in coronatijd – #11 Interview met Jacqueline van den Bergh, Sprankelend aan de slag

Hennie van de Kar interviewt Brabantse ondernemers over doorwerken in coronatijd. De coronatijd hielp Jacqueline van den Bergh, groeicoach bij Sprankelend aan de slag, meer uit haar comfortzone te gaan. Ze durft nu nog meer te vertrouwen op wat bij haar past! 

Dit interview is de laatste in deze interviewreeks #doorwerkenincoronatijd.

Lees meer...

Interviews met Brabantse ondernemers: overzicht serie Doorwerken in coronatijd

De afgelopen weken interviewde ik Brabantse ondernemers over doorwerken in coronatijd. Deze week plaatste ik het tiende, en voorlopig laatste, interview in deze serie. Van maandag 27 juli t/m 14 augustus las ik een schrijfpauze in. Na de vakantie volgt nog een toegift. Hier vind je alle interviews op een rij. 

Lees meer...

Doorwerken in coronatijd – #10 Interview met Mariëlle Verlouw, campagnemanager Yell Communicatie

Hennie van de Kar interviewt Brabantse ondernemers over doorwerken in coronatijd. Mariëlle Verlouw werkt als interim-campagnemanager vanuit Yell Communicatie in het ‘coronacrisiscommunicatieteam’ van minister De Jonge. “Het is al maandenlang 24 uur per dag corona.”

Lees meer...

Doorwerken in coronatijd – #9 Interview met Mariëtte Langes, Rosmalen Gerechtsdeurwaarders

Hennie van de Kar interviewt Brabantse ondernemers over doorwerken in coronatijd. Mariëtte Langes, directeur/gerechtsdeurwaarder bij Rosmalen Gerechtsdeurwaarders, is trots op de positieve manier waarop haar medewerkers corona het hoofd hebben geboden. “Iedereen heeft snel en vlot geschakeld.”

Lees meer...

Doorwerken in coronatijd – #8 Interview met Henny de Haas, Hoppenbrouwers Techniek

Hennie van de Kar interviewt Brabantse ondernemers over doorwerken in coronatijd. Ondernemer Henny de Haas, directeur-eigenaar van Hoppenbrouwers Techniek, hield koers en vertrouwen in de collectieve denkkracht binnen Hoppenbrouwers. “Als je alles van bovenaf regelt, haal je de creativiteit bij mensen zelf weg.”

Lees meer...
Positive SSL