Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster
Frisse blik - verfrissende tekst

Tekstschrijven in de zomer

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren
‘Haast je als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt’ zei iemand eens tegen mij. Nu de zomer een feit is, herinner ik me deze uitspraak. Ik werk nog t/m 14 juli flink door zodat ik straks kan freewheelen. Omdat mijn planning mogelijk invloed heeft op die van jou, ontvang je mijn zomerplannen.
 
Op 17 juli gaan mijn twee afspraakluwe weken in (week 29 en 30). Ik besteed dan aandacht aan het afronden van lopende opdrachten en zit in de organisatie van het Open Jeugd Toernooi bij Tennisvereniging Markant. Ik ben dan nog wel bereikbaar.
 
Van 31 juli t/m 25 augustus (week 31 t/m week 34) ben ik echt vrij. Heb je in deze periode een tekstschrijver nodig? Laat het me voor 14 juli weten, want ik heb back-up geregeld. Vanaf 28 augustus ben ik weer vol in bedrijf. 
Ik wens je een fijne zomer zonder haast.
 

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyreneese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar . 

 

Positive SSL