Blozen

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

Dinsdagochtend. Niemand die het ziet, maar ik zit achter mijn beeldscherm te blozen. Dat is een vriendelijke uitdrukking voor me diep schamen. Tussen mijn schrijfactiviteiten door, mail ik net mijn column voor BredaVandaag.nl naar een aantal contacten.Haastige spoed....
want als ik mijn mail daarna nog eens goed bekijk, blijkt de t van Brabant er niet te staan. Knap pijnlijk voor een tekstschrijfster.

Het kwaad is geschied. Mijn les voor vandaag heb ik gehad. Moraal van het verhaal: scherp zijn op ieder moment van de dag en blijven opletten. Fouten maken, overkomt iedereen, maar als het om spelling gaat, maak ik ze echter liever niet.

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .