Vakantievoeding voor een frisse blik

Wie al een tijdje met mij samenwerkt, weet dat ik tijdens de schoolvakanties niet/beperkt werk. Ook komende meivakantie (25 april t/m 6 mei) gebruik ik voor andere dingen. Tijd voor wat uitrusten, maar ook voor een opknapbeurt van mijn schrijfruimte. Een opgefriste omgeving stimuleert immers een frisse blik, nodig om verfrissende teksten te kunnen schrijven.  

Ik ben dankbaar voor een productief eerste schrijfkwartaal van 2016. Op het programma stonden onder andere de teksten voor een jubileumboek, een fusiemagazine en sociaal jaarverslag. Ondanks de verschillende invalshoeken, was in al deze uitingen ruimte voor het menselijk verhaal. Fijn om deze arbeidsintensieve schrijfprojecten af te wisselen met het schrijven van korte artikelen, bloggen in opdracht en het tekstueel opfrissen van grote offertetrajecten.

Daarnaast wist ik ruimte te creĆ«ren (en daar alleen al ben ik heel trots op) voor een project dat ik al lang had uitgesteld: een nieuwe website die weer helemaal past bij hoe ik nu werk. Vlak daarna volgde de lancering van een concept waar ik nauw bij ben betrokken: Mooi Vastgelegd. Want mooie verhalen verdienen het om mooi te worden vastgelegd. Vanaf 9 mei mag je me daar, en voor al je andere tekstvragen, weer inschakelen. Dan sta ik met een frisse blik graag voor je klaar.