Jubileumboek als uniek relatiegeschenk

Een jubileumboek is een prachtig cadeau voor medewerkers en een uniek relatiegeschenk voor klanten en samenwerkingspartners. In de waan van alledag biedt een jubileumboek de kans om stil te staan, een ogenblik achterom te kijken en met kennis van de bedrijfswortels verder te gaan.

Ervaring met schrijven van jubileumboeken

Als tekstschrijfster heb ik veel ervaring met het schrijven en samenstellen van jubileumboeken, zoals

  • bedrijfsboek Drie ondernemende generaties Coppens in beeld (volgens Mooi Vastgelegd formule)
  • jubileumboek 100 jaar Groeien Hoppenbrouwers Techniek 1918-2018
  • jubileumboek 35 jaar Van Loon, naar een toekomst met Hoppenbrouwers Techniek
  • jubileumboek 25 jaar Echt WEL (volgens Mooi Vastgelegd formule)
  • jubileumboek 10 jaar Katholiek Primair Onderwijs Roosendaal (in opdracht van Zento)
  • jubileumboek Shopex Group 100 jaar gebundelde ervaring (in opdracht van mo’media)
  • jubileumboek bij de 40ste editie Breda Jazz Festival (2010, in opdracht van festivalbestuur, uitgegeven door Trichis Publishing)

Jubileumboek laten maken via Mooi Vastgelegd

Lekker leesbare teksten in combinatie met mooie fotografie en een frisse vormgeving maken een jubileumboek tot een bewaarexemplaar. Een boek dat de aandacht trekt op de leestafel of in de ontvangstruimte van jouw bedrijf. Het gaat om meer dan alleen tekst! Voor het samenstellen van een jubileumboek van a tot z werk ik daarom regelmatig samen met Douwe Soepboer van Reach Brand Storytellers. Samen bedachten we Mooi Vastgelegd voor het maken van een complete productie inclusief vormgeving en fotografie.

Het jubileumboek over jouw bedrijf

Vieren jij en je bedrijf een bijzonder bestaan, zoals 25, 50, 75 of misschien wel 100 jaar? Lijkt het je leuk om een jubileumboek te laten maken over je bedrijf en wil je daar budget voor vrijmaken? Ik maak graag een afspraak met je. Mail naar of bel 06-238 76 798.

Referenties

“Zojuist viel het boek van Hoppenbrouwers Techniek op de deurmat over 35 jaar Van Loon.

Het boek ziet er goed uit en de teksten zijn helemaal top. Toen ik Hennie van de Kar als schrijfster in het colofon zag staan, snap ik waarom. Zij schrijft altijd zonder poespas;  bondig, duidelijk en heel goed.”

Jan Bekkers, directeur DM Idee