Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster
Frisse blik - verfrissende tekst

Tekstkwaliteit

‘Je bent zo goed als je laatste opdracht’ zei een fotograaf tegen mij toen ik net startte als tekstschrijver. Die quote heb ik altijd onthouden in mijn drang om tekstkwaliteit te leveren. Ik heb weliswaar ruime ervaring met schrijven en herschrijven vanaf 2001, maar begin bij elke (her)schrijfopdracht als het ware opnieuw. Dat houdt mij scherp en zorgt voor mijn frisse blik op tekst. Ik beschouw het schrijven en herschrijven als een ambacht, waarin ik mezelf altijd kan en wíl verbeteren. Zo schaaf ik dagelijks verder aan het leveren van tekstkwaliteit.

Wie kies je voor jouw tekst?

Tekstschrijver is een onbeschermd beroep. Iedereen die dat wil, mag zich zo noemen. Dat maakt het voor jou wellicht lastig om een tekstschrijver te kiezen met wie je wilt samenwerken. Een groot deel van mijn opdrachtgevers komt via via bij mij terecht. Als de persoonlijke klik er is, leidt dat vaak tot een jarenlange samenwerking. 

Zo werk ik aan tekstkwaliteit

Hieronder vind je mijn manier om te blijven werken aan het leveren van kwaliteit: 

  • Mijn bereidheid om echt te luisteren. Goed schrijven begint met aandachtig luisteren!
  • Mijn ervaring met professioneel tekstschrijven sinds 2001 (sindsdien kreeg ik al 2216 keer het vertrouwen van (familie)bedrijven, zzp'ers en reclame- en communicatiebureaus).
  • Mijn lidmaatschap van tekstnet, beroepsvereniging van tekstschrijvers. Want iedereen kan tekstschrijver worden, maar niet iedereen is actief met zijn of haar ontwikkeling als tekstschrijver bezig.
  • Mijn investering in ontwikkeling via de opleiding familieverhalen en (auto)biografisch schrijven aan de Schrijversacademie, via workshops bij Writerskitchen, via collegiaal contact bij tekstnet én door te lezen. 
  • Mijn openheid om elke tekstvraag te beschouwen als een nieuwe vraag.

Wat is jouw tekstvraag?

logo tekstnet

Positive SSL