Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster
Frisse blik - verfrissende tekst

Tekstkwaliteit

‘Je bent zo goed als je laatste tekst’ zei iemand tegen mij toen ik startte als tekstschrijver. Ik heb die quote altijd onthouden. Bij elke nieuwe opdracht voor het schrijven of redigeren van teksten begin ik als het ware opnieuw. De lat ligt hoog. Ik beschouw schrijven als een ambacht, waarin ik mezelf altijd kan en wil verbeteren.

Bevorderend voor de kwaliteit van de teksten die ik voor jou schrijf of herschrijf, zijn:

  • Mijn bereidheid om echt te luisteren. Goed schrijven begint met aandachtig luisteren!
  • Mijn ervaring met professioneel schrijven sinds 2001 (sindsdien kreeg ik al 2064 keer het vertrouwen van bedrijvige mensen en menselijke bedrijven, zoals communicatiebureaus).
  • Mijn lidmaatschap van tekstnet, beroepsvereniging van tekstschrijvers. Want iedereen kan tekstschrijver worden, maar niet iedereen is actief met zijn of haar ontwikkeling als tekstschrijver bezig.
  • Mijn investering in ontwikkeling via de opleiding familieverhalen en (auto)biografisch schrijven aan de Schrijversacademie, via workshops bij Writerskitchen, via collegiaal contact bij tekstnet én door te lezen. Ik herlees regelmatig de boeken van de Schrijfbibliotheek. Vanuit mijn interesse voor biografisch schrijven, verdiep ik me in biografieën.
  • Mijn openheid om elke tekstvraag te beschouwen als een nieuwe vraag.

Wat is jouw tekstvraag?

logo tekstnet

Positive SSL