Dank jullie wel!

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

Op allerlei manieren heb ik van de daken geschreeuwd dat ik vandaag de tien kilometer zou lopen tijdens de Bredase Singelloop . Mijn schreeuw werd gehoord en beantwoord. Sms´jes vlak voor de start. Telefoontjes en mails in het weekend. En support langs de route. Geweldig!Het was warm. Heel warm. Eigenlijk te warm om die geplande tien kilometer te lopen. Toch wilde ik graag de verwachtingen waarmaken, die ik zelf wereldkundig had gemaakt. En dus heb ik het volbracht. Geen wereldtijd (1:04:04), wel gestaag doorgelopen in mijn eigen tempo. Ik blik tevreden terug en kijk vol vertrouwen vooruit.

Dank jullie wel dat jullie er zijn en waren! Nu, echt op naar de volgende tien. De volgende tien jaar als (tekst)schrijfster. Blijven jullie de route met me delen?

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .