Après Jazz

Geschreven door Hennie van de Kar-Vervooren

Podia zijn afgebroken, muzikanten vertrokken, bierresten opgeruimd, straten schoongeveegd, festivalvlaggen neergedaald, flarden jazzmuziek weggevlogen; het is weer rustig in Breda. Het jazzen is voorbij. Helaas. Net als bij elk afscheid van iets dat ik leuk vond, stemt mij dat weemoedig. Dat is de onvermijdelijke keerzijde van dingen intensief beleven. Toch laat ik me niet ontmoedigen door deze ´Après Jazz stemming´. Het volgende festival staat namelijk alweer gepland. Breda Jazz Festival 2012 is (natuurlijk met Hemelvaart) van 17 tot en met 20 mei 2012.

 

Blog

Mijn hart ligt bij het schrijven in opdracht. Dan weet ik vooraf dat mijn tekst gewenst is. Hoe groot of klein je tekstvraag ook is, ik haal mijn neus nergens voor op!

Ik wissel grote tekstproducties zoals jubileumboeken, magazines en bedrijfsbladen graag af met bescheiden tekstopdrachten zoals een mailing, referentietekst of uitnodiging.

Daarnaast werk ik aan eigen publicaties. Ik schreef vier jaar een column voor BredaVandaag en publiceerde mijn autobiografisch bedrijfsverhaal. Sinds 2011 blog ik af en toe over mijn ontwikkeling als tekstschrijfster. En omdat privé en zakelijk bij mij nauw met elkaar verweven zijn, gaat het in mijn blog soms ook over Breda of over onze Pyrenese berghond Ventoux.

Wil je reageren op een blog? Leuk! Mail je reactie naar .